visaigimenei.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi98661
Nozares raksti322
Annas Pannas recepte Helovīna galdam: Spocīgais šokolādes krēms : Portāls visai ģimenei

Annas Pannas recepte Helovīna galdam: Spocīgais šokolādes krēms

Annas Pannas recepte Helovīna galdam: Spocīgais šokolādes krēms

Tuvojoties Visu svēto dienas priekšvakaram jeb Helovīnam, ir īstais laiks ļaut vaļu iztēlei un iedvesmoties nedaudz spocīgākām receptēm. Helovīnam, ko visā pasaulē atzīmē 31. oktobrī,  ir raksturīgi ne tikai interesanti un iztēles bagāti tērpi, bet arī spocīgi un gardi našķi. Lai uz svētku galdā netrūktu pārsteigumu, sadarbībā ar kulinārijas blogeri Annu Pannu piedāvājam izmēģināt izcila un pavisam vienkārša deserta recepti – šokolādes krēmu ar šokolādes cepumu smiltīm un želejas tārpiņiem. Tas ir viegli pagatavojams un apvieno bagātīgu šokolādes garšu ar rotaļīgām sastāvdaļām, kas īpaši patiks vismazākajiem svētku svinētājiem.

Šokolādes krēms ar šokolādes cepumu smiltīm un želejas tārpiņiem

Šis ir deserts, kas ir salīdzinoši vienkārši pagatavojams, vienlaikus piedāvājot tā baudītājiem doties intriģējošā garšu piedzīvojumā. Bagātīgs šokolādes krēms, kraukšķīgas cepumu drupačas un gardi želejas tārpiņi kopā rada saldu kārumu. Tas ir ideāls našķis, kuru piedāvāt Helovīna svinētājiem pēc kopīgas ķirbju grebšanas vai masku ballītes.

Nepieciešamās sastāvdaļas 6 porcijām:

  • 100 g šokolādes cepumu;
  • 40 g izkausēta sviesta;
  • 250 g saldā krējuma;
  • 100 g tumšās šokolādes;
  • 20 g cukura;
  • 100 g krēmsiera;
  • Daži želejas konfekšu tārpiņi dekorēšanai.

Pagatavošana:

1. Sagatavo cepumu pamatu: Cepumus liek zip-lock maisiņā vai jeburā citā maisiņā, kas neļaus cepumiem izbirt un sasmalcina ar mīklas rulli vai blenderi, līdz tie iegūst smilšu konsistenci – bērniem noteikti labāk patiks izmantot mīklas rulli smalcināšanai. Masai pievieno izkausēto sviestu un labi samaisa.

2. Izkausē šokolādi: Karstumizturīgā bļodā liek šokolādes gabaliņus un novieto virs katliņa ar vārošu ūdeni, lai šokolāde izkustu. Maisa, līdz šokolāde izkususi.

3. Pagatavo krēmu: Lielā bļodā saputo saldo krējumu ar cukuru un krēmsieru, līdz masa kļūst stingra. Pievieno izkausēto šokolādi un uzmanīgi iemaisa.

4. Kārto desertu: Izvēlētajos trauciņos kārtās liek cepumu drupačas, želejas konfektes, šokolādes krēmu, atkal cepumu drupačas, konfektes un noslēgumā – šokolādes krēmu. Pāri pārkaisa vēl nedaudz šokolādes cepumu drupačas un dekorē ar konfektēm.

5. Pasniedz atdzesētu: Desertu uz pāris stundām liek ledusskapī, lai tas iegūtu vēlamo konsistenci.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

Aktuālie piedāvājumi

Produktu testi

Visaigimenei.lv Produktu testi – efektīvs veids, kā ieinteresēt potenciālos klientus un stiprināt uzņēmuma reputāciju!

Visaigimenei.lv Produktu testi – efektīvs veids, kā ieinteresēt potenciālos klientus un stiprināt uzņēmuma reputāciju!

Vai tavs uzņēmums piedāvā preces bērniem, veselībai un skaistumam, mājoklim, atpūtai un darba ikdienai, virtuvei un citus risinājumus, kas var vienkāršot cilvēku ikdienu un uzlabot dzīves kvalitāti? Vai vēlies, lai par tavu piedāvājumu uzzina un runā arvien plašāks cilvēku loks? Izmanto unikālu iespēju, kas noteikti patiks taviem potenciālajiem klientiem – ļauj izmēģināt savas preces un izteikt par tām viedokli Visaigimenei.lv sadaļā Produktu testi