Zemnieku saimniecība Garīši – vieta, kur satiekas tradīcijas un jaunās tehnoloģijas
Zemnieku saimniecība Garīši jau vairāk nekā 25 gadus priecē Latvijas iedzīvotājus ar savu gardo produkciju. Garīši ir kļuvuši par vienu no vadošajiem skābēto un sautēto kāpostu ražotājiem Latvijas teritorijā, gadu gaitā iekarojot savu pircēju uzticību. Uzņēmuma plašajā produktu klāstā ir ne tikai svaigi, sautēti, marinēti un skābēti kāposti, bet arī svaigas, marinētas un vārītas bietes, vārīti dārzeņi, zirņi un pupiņas un tvaicēti dārzeņi. Visa produkcija ir ražota un pārstrādāta Latvijā, nododot zināšanas no paaudzes paaudzē. Saimniecībā tiek augstu vērtētas tradīcijas un no iepriekšējām paaudzēm pārņemtās zināšanas, bet tas nebūt nenozīmē, ka saimniecība neiet līdzi laikam! Garīši vienmēr ir gatavi jauniem izaicinājumiem – jauniem tehnoloģiskiem risinājumiem un neredzētām garšām.
Latvijā audzēti dārzeņi pilnvērtīga uztura pamatā
Dārzeņi ir nozīmīgs šķiedrvielu, vitamīnu un uzturvielu avots. Ikviens uztura speciālists piekritīs, ka uzturā ir jāizvēlas tieši vietējie dārzeņi, jo tie nav mērojuši garu ceļu pāri puspasaulei. Rūpnieciski pārstrādāti dārzeņi ir labs risinājums ziemas periodā, lai bagātinātu savu ēdienkarti ar Latvijā audzētiem dārzeņiem. Mēs apzināmies, ka darba dienu vakaros ne visiem ir laiks pavadīt vairākas stundas virtuvē, lai pagatavotu vakariņas, tādēļ mēs esam parūpējušies par to, lai jūs varētu pagatavot gardu un veselīgu maltīti ātri un vienkārši. Zemnieku saimniecības Garīši produkcijā ietilpst jau izvārīti un sagriezti kartupeļi, bietes, burkāni un vārītas pupiņas un zirņi. Izmantojot mūsu produkciju, gardas zupas vai salātu pagatavošana būs ātra un vienkārša.
Marinēti dārzeņi – gardi un veselīgi
Fermentācija ir izcils veids, kā saglabāt dārzeņu uzturvērtību un vitamīnus ziemas periodam. Marinēti vai skābēti dārzeņi būs ne tikai garda piedeva jūsu maltītei, bet arī nodrošinās jūsu organismu ar šķiedrvielām un vitamīniem. Fermentācijas procesā dārzeņos veidojas baktērijas, kas būs labvēlīgas jūsu zarnu mikroflorai un uzlabos gremošanas sistēmas darbību. Saaukstēšanās un gripas sezonā ir ļoti būtiski uzņemt C vitamīnu. Dienā apēdot 200–300 gramus skābētu kāpostu, jūs būsiet uzņēmis nepieciešamo C vitamīna diennakts devu. Ne mazāk svarīgs skābēto un marinēto dārzeņu pluss ir to ilgais uzglabāšanas laiks. Iegādājoties marinētus vai skābētus dārzeņus, jums nav jāsatraucas, ka tie ātri sabojāsies. Mēs esam padomājuši arī par to, lai mūsu produktu iepakojums būtu funkcionāls un gala patērētājam būtu ērts un vienkārši uzglabājams. Ienāc un apskati mūsu plašo piedāvājumu – https://garisi.lv/produkcija/.