visaigimenei.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi99461
Nozares raksti401
Mans bērns : visaigimenei.lv

Virtuve

Radoša un aizraujoša nodarbe – mērču gatavošana

Radoša un aizraujoša nodarbe – mērču gatavošana

Mērce ir tā maltītes sastāvdaļa, kas ne visiem šķiet nepieciešama, taču izcili bagātina ēdienu. Turklāt tas nebūt nenozīmē, ka ikvienam nakts vidū aizvērtām acīm jāspēj pagatavot franču virtuves smalkākās mērces, – labas mērces pagatavošanai ir vajadzīgs tikai radošums un dažu galveno principu pārzināšana.

Recepte: Pavārmākslas entuziaste Madara Biedriņa vāra vienas frikadeles zupu

Recepte: Pavārmākslas entuziaste Madara Biedriņa vāra vienas frikadeles zupu

Kā jau visi aizrautīgi pavāri, arī pavārmākslas entuziaste Madara Biedriņa zina, ka virtuvē nekas nav akmenī cirsts! Ēst gatavošana ir māksla un virtuve ir vieta improvizācijai. Kurš teicis, ka ir tikai viens pareizais veids, kā pagatavot, piemēram, frikadeļu zupu? Kurš gan ņemsies apgalvot, ka tajā jāpeld bagātīgai frikadeļu ražai, ja gardu rezultātu var panākt ar vienu pašu frikadeli? 

Ierastā kartupeļa vietā – sakņaugu garšu buķete

Ierastā kartupeļa vietā – sakņaugu garšu buķete

Kartupeļi ir viens no iecienītākajiem produktiem ikdienas maltītēs – gan kā piedeva, gan lieliska izejviela pamatēdienam. Bet ko likt uz šķīvja, kad ierastais kartupelis apnicis? "Rimi Gardēdis", šefpavārs Normunds Baranovskis iesaka – rudens ir īstais laiks, lai nogaršotu visdažādākos sakņaugus un atklātu jaunas garšas savā ikdienas ēdienkartē.

Ko darīt ar ķirbi pēc Halovīna? 3 idejas

Ko darīt ar ķirbi pēc Halovīna? 3 idejas

Rudenīgākā maltītes sastāvdaļa un krāšņākais dekors – tā iespējams raksturot garšām bagāto un daudzpusīgo ķirbi. “Maxima” dati liecina, ka, tuvojoties Visu Svēto dienai jeb Halovīnam, veikalos dubultojies pieprasījums pēc ķirbjiem, turklāt Latvijas ķirbjiem tas audzis par 11 reizēm, salīdzinājumā ar nedēļu iepriekš.

Receptes: Divi veselīgi, radoši un šausminoši ēdieni Helovīnam

Receptes: Divi veselīgi, radoši un šausminoši ēdieni Helovīnam

Klāt gada spocīgākā nakts, kurā neiztikt arī bez piemērotiem ēdieniem, tāpēc nacionālais pārtikas mazumtirdzniecības tīkls ELVI kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni piedāvā divu radošu, šausminošu un arī veselīgu ēdienu receptes, kas nodrošinās sātīgu maltīti. 

Recepte: Masaki Nakagava no mošķiem nebaidās un šmorē slinkos kāpostu tīteņus

Recepte: Masaki Nakagava no mošķiem nebaidās un šmorē slinkos kāpostu tīteņus

Būūūū! Gada baisākais vakars teju jau klāt! Kamēr Halovīna mošķi gatavojas ballītēm, latviski dziedošais japānis Masaki Nakagava ciemojas pie "Rimi Gardēža", šefpavāra Normunda Baranovska un šmorē slinkos kāpostu tīteņus, ar ko cienāt draudzeni.

Kā atpazīt izcilu burgeru? 5 svarīgi kritēriji

Kā atpazīt izcilu burgeru? 5 svarīgi kritēriji

LIDO piedāvā piecus ieteikumus, kā atpazīt izcilu burgeru, kas ne tikai remdēs izsalkumu, bet arī sniegs neatkārtojamu garšas baudījumu.

Recepte: Pavārgrāmatu autore Anna Panna ar meitiņu Hannu gatavo Halovīna ēdammošķus

Recepte: Pavārgrāmatu autore Anna Panna ar meitiņu Hannu gatavo Halovīna ēdammošķus

To, cik patīkami reizēm ir pabaidīties un pēc tam atalgot sevi ar gardu našķi, zina ikviens kārtīgs Halovīna svinētājs. Halovīna vakars ir laiks, kad ļaut vaļu savām bailēm, lai visu pārējo gadu tās netraucētu, un pielabināt izsalkušos mošķus ar visādiem gardumiem. 

Visaigimenei.lv risinājumi tavam biznesam – sasniedz jaunus klientus vēl jaudīgāk!

Visaigimenei.lv risinājumi tavam biznesam – sasniedz jaunus klientus vēl jaudīgāk!

Kā uzrunāt jaunus klientus? Pastāsti par to, kas viņiem aktuāls un nozīmīgs ikdienas dzīvē, jaunajā dzīvesstila portālā visai ģimenei – Visaigimenei.lv!

Recepte: Aktrise Lelde Dreimane gatavo vistas šķiņķīšus teātra draugiem

Recepte: Aktrise Lelde Dreimane gatavo vistas šķiņķīšus teātra draugiem

Kad gan vēl celt galdā rudens veltes, ja ne rudenī? Aktrise Lelde Dreimane zina sezonālo ēdienu pievilcību – viņa labprāt gatavo ēdienu no sezonas produktiem. Tāds taps arī šoreiz: Lelde dodas pie "Rimi Gardēža", šefpavāra Normunda Baranovska un gatavo vistas šķiņķīšus ar kartupeļu un ķirbju biezeni, ar ko pacienāt producentu Jāni Kļaviņu un režisori Lindu Kalniņu.