visaigimenei.lv skaitļos

Lietotāji online12
Aktīvie uzņēmumi101323
Nozares raksti757
Mans bērns : visaigimenei.lv

Virtuve

Recepte: Dziedātājs Justs Sirmais gatavo šnicelburgeru

Recepte: Dziedātājs Justs Sirmais gatavo šnicelburgeru

Griezt ar nazi un durt uz dakšiņas vai turēt rokās? Ēst pa kārtai vai kost cauri līdz pašai apakšai? Cik cilvēku – tik burgeru ēšanas veidu. Un tikpat daudz arī burgeru recepšu! Dziedātājs Justs Sirmais kopā ar "Rimi Gardēdi", šefpavāru Normundu Baranovski izmēģina šnicelburgeru, ar ko pārsteigt savu māsu Billi.

Gardi filo mīklas groziņi – četras receptes uzkodām no šefpavāra Laura Aleksejeva

Gardi filo mīklas groziņi – četras receptes uzkodām no šefpavāra Laura Aleksejeva

Filo mīklas groziņi ir lieliska izvēle vieglām un gardām uzkodām – kraukšķīgi, vienkārši pagatavojami un lieliski piemēroti dažādiem pildījumiem, sākot no sāļiem līdz pat saldiem.

Gada nogales tikšanās jautrākas padara kopīga picu gatavošana

Gada nogales tikšanās jautrākas padara kopīga picu gatavošana

Picu gatavošana mājās ir divi vienā  – radošums un pilni vēderi, turklāt picas cepšanās krāsnī piepilda māju ar omulīgu siltumu un gardu smaržu, kas sacenšas ar svētku eglītes aromātu. Tāpat, iespējams, nav siltākas dāvanas saviem mīļajiem par mājās gatavotu ēdienu, un viena no TOP izvēlēm šajā laikā ir picas gatavošana.

Receptes: Karstie dzērieni no saldētām ogām – vitamīnu un garšu buķete 

Receptes: Karstie dzērieni no saldētām ogām – vitamīnu un garšu buķete 

Uz rudens un ziemas sliekšņa daudzi tā vien ilgojas pēc vasaras. Ir laiks sākt iztukšot saldētavas, kur noglabātās ogas ir kā radītas sildošu, aromātisku karsto dzērienu pagatavošanai. Šefpavārs dalās trīs lieliskās receptēs un atklāj triku, kas ļaus iegūt vienmēr dzidru karsto dzērienu.

Viegli eleganta jūras velšu recepte otrās Adventes vakariņām

Viegli eleganta jūras velšu recepte otrās Adventes vakariņām

Svētku gaidīšanas laikā, kad katrs kopā būšanas mirklis kļūst īpašs, ēdieni, kas rada siltuma sajūtu un iedvesmo, kļūst par galveno akcentu. Jūras velšu ēdieni, kuri ir gan izsmalcināti, gan viegli pagatavojami, ir ideāls piemērs, kā pārsteigt garšas kārpiņas ar elegantu garšu.

Recepte: Dziedātāja Katrīna Dimanta gatavo vistas un dārzeņu sacepumu

Recepte: Dziedātāja Katrīna Dimanta gatavo vistas un dārzeņu sacepumu

Nekas tā nesilda miesu un dvēseli kā sātīgs, garšīgs mājas ēdiens. Dziedātāja Katrīna Dimanta kliedē ziemas saltumu "Rimi Gardēža", šefpavāra Normunda Baranovska virtuvē, kur gatavo vistas un dārzeņu sacepumu producentam un mūziķim Andrim Matsonam.

Vistas buljons – miesas un dvēseles siltumam

Vistas buljons – miesas un dvēseles siltumam

Mēdz teikt, ka vistas zupa sasilda labāk par jebkuru tēju. Saslimušajiem aromātisks buljons palīdz atgūt spēkus, nosalušo asinīm liek riņķot straujāk, un daudziem atsauc atmiņā vismājīgākos bērnības mirkļus ģimenes virtuvē. Vai vistas zupa tiešām dziedē visas vainas, par to domas droši vien dalās. Bet izsalkumu tā remdē izcili!

Šefpavārs iesaka: ieskandini Pirmo adventi ar gaisīgu desertu

Šefpavārs iesaka: ieskandini Pirmo adventi ar gaisīgu desertu

Tuvojoties svētku sezonai galdā tiek celtas īpašas garšas, kas simbolizē siltumu un kopā būšanu. Viens no šiem gardumiem ir tradicionālais itāļu “Panettone” – gaisīgs un viegli salds kēkss, kas iemieso mīlestību un dalīšanās prieku, padarot to par iecienītu desertu daudzās ģimenēs.

Recepte: šova “Ir talants!” tiesnese Linda Šeļakova-Paulauska gatavo Ziemassvētku fondantu

Recepte: šova “Ir talants!” tiesnese Linda Šeļakova-Paulauska gatavo Ziemassvētku fondantu

Gada nogale teju ar roku sasniedzama, un pavisam drīz jau būs klāt arī daudzu gaidītais Ziemassvētku laiks – laiks, kad būt kopā ar vistuvākajiem, radīt prieku un pārsteigt viņus ar dažādiem gardumiem. Horeogrāfe un digitālā satura veidotāja, šova “Ir talants!” tiesnese Linda Šeļakova-Paulauska par prieku vīram un ģimenes draugiem kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski gatavo Ziemassvētku fondantu.

Recepte: Kā Edgars un Emīls no "Carnival Youth" eksotisko lēcu dālu šmorēja

Recepte: Kā Edgars un Emīls no "Carnival Youth" eksotisko lēcu dālu šmorēja

Jo aukstāks laiks, jo sildošāks ēdiens! Tāda laimes formula ir labi zināma ne vienā vien virtuvē. Par garšvielu un sātīga ēdiena vareno spēku pārliecinās arī Emīls un Edgars no "Carnival Youth", kuri kopā ar "Rimi Gardēdi", šefpavāru Normundu Baranovski saviem grupas biedriem Robertam un Kristiānam gatavo Indijas virtuves iedvesmoto sarkano lēcu dālu.