visaigimenei.lv skaitļos

Lietotāji online43
Aktīvie uzņēmumi100925
Nozares raksti630
Mans bērns : visaigimenei.lv

Virtuve

Recepte: Brigita Reisone ļaujas Itālijas vēsmām un gatavo ņoki

Recepte: Brigita Reisone ļaujas Itālijas vēsmām un gatavo ņoki

Bez Itālijas šedevriem neiztikt ne mākslā, ne opermūzikā, ne virtuvē. Operdziedātāja Brigita Reisone ciemojas pie Rimi šefpavāra Normunda Baranovska un gatavo ņoki jeb kartupeļu klimpas itāļu gaumē savam labākajam draugam Artūram.

Dzīve bez pārēšanās un diētām: ieteikumi līdzsvarotām maltītēm

Dzīve bez pārēšanās un diētām: ieteikumi līdzsvarotām maltītēm

Jaunais gads ierasti saistīts ar apņemšanos uzsākt dažādas pārmaiņas, tomēr vēlme uzlabot savu ikdienas ēdienkarti Latvijas iedzīvotāju vidū nav populāra izvēle. Divas trešdaļas jeb 66% respondentu neplāno mainīt savu uzturu, bet 14% atzīst, ka par to nemaz nav domājuši. Šāda tendence saglabājas jau otro gadu pēc kārtas.

Vīns un kokteiļi bez alkohola: iespēja reibt no garšu daudzveidības

Vīns un kokteiļi bez alkohola: iespēja reibt no garšu daudzveidības

Vienmēr gatavs sēsties pie stūres, iespēja nogaršot dažādus kokteiļus vienā vakarā, nebaidoties par “sajaukšanu”, nekādu galvassāpju nākamajā dienā – iemeslu, kāpēc izvēlēties bezalkoholiskus dzērienus, ir gana daudz. Visā pasaulē augot veselīga dzīvesveida popularitātei, arī alkoholiskie dzērieni ar samazinātu alkohola saturu kļūst par arvien pieprasītāku izvēli.

Vēders rūc? 2 ātrās receptes brokastīm un vakariņām

Vēders rūc? 2 ātrās receptes brokastīm un vakariņām

Brokastis un vakariņas ierasti ir ēdienreizes, kad darba nedēļas laikā ģimenēm ir iespēja sanākt kopā, kopīgi pagatavot maltīti un baudīt to. “Maxima Latvija” kā izaicinājuma “Neapēd Zemeslodi” partneris kopā ar šefpavāru Lauri Aleksejevu piedāvā viegli un ātri pagatavojamas receptes, lai iedvesmotu augu valsts ēdienu papildinājumam savas ģimenes ēdienkartē. 

3 garšīgas receptes bezgaļas maltītēm

3 garšīgas receptes bezgaļas maltītēm

Lai gan gada pirmais mēnesis jau tuvojas izskaņai, tas ir pavēris ceļu jauniem izaicinājumiem un aizraujošām augu valsts ēdienu garšu atklāsmēm, kas var turpināties visu gadu. Dažādojot ikdienas uzturu ar veģetāriem un vegāniskiem ēdieniem, iespējams iepriecināt garšas kārpiņas ar neparastām kombinācijām, jaunām tekstūrām un svaigām garšām.

Āzijas garšas latviešu virtuvē: taizemiete Natrada iesaka iecienītākās receptes

Āzijas garšas latviešu virtuvē: taizemiete Natrada iesaka iecienītākās receptes

Natrada ir no Taizemes, bet jau daudzus gadus par savām otrajām mājām sauc Latviju, kur ir studējusi, izveidojusi ģimeni un iemācījusies latviešu valodu. Pusi gada viņa ar ģimeni pavada Taizemē, pusi – Latvijā, un arī ģimenes ēdienkartē satiekas gan latviešu, gan taizemiešu virtuvei raksturīgās garšas.

Recepte: Valters Krauze gatavo lēcu un liellopu gaļas biezzupu

Recepte: Valters Krauze gatavo lēcu un liellopu gaļas biezzupu

Stipriem vīriem ziemā vajadzīgs stiprs ēdiens – sātīgs, sildošs, spēcinošs un aromātisks, ar gaļiņu un izteiksmīgām garšām. Televīzijas personība Valters Krauze kopā ar Rimi šefpavāru Normundu Baranovski gatavo lēcu un liellopu gaļas biezzupu.

Kā izvēlēties karstā gaisa friteri?

Kā izvēlēties karstā gaisa friteri?

Aerogrili jeb karstā gaisa friteri kļuvuši par neaizstājamu palīgu daudzās mājās – pagatavot veselīgu un gardu maltīti vēl nekad nav bijis tik ātri un vienkārši. Tomēr, lai jaunā virtuves tehnika nekrāj putekļus, bet tiek likta lietā, pirms aerogrila iegādes nepieciešams izvērtēt savas vajadzības un gatavošanas paradumus.

Āzijas virtuves ABC: ko un kā izvēlēties tepat Latvijā

Āzijas virtuves ABC: ko un kā izvēlēties tepat Latvijā

Āzijas virtuve – tas ir krāsains un daudzveidīgs garšu ceļojums ar pikantām zupām, kraukšķīgām uzkodām un dažādiem nūdeļu ēdieniem. Āzijas maltītes ir daudzveidīgas un arī ātri pagatavojamas, tāpēc tās ir iecienījuši daudzi.

Recepte: Bermudu Divstūris iegriež jaudīgu ballīti ar gardu rasolu

Recepte: Bermudu Divstūris iegriež jaudīgu ballīti ar gardu rasolu

Visspēcinošākā uzkoda, visu ballīšu ēdienu karalis – rasols. Bermudu divstūra Bicepss un Tricepss to gatavo kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski, lai uzcienātu Snickeru, “piesietu dūšu” paši un iedvesmotu visus ballētājus žanra klasikas izbaudīšanai.